PIZZA HOUSE DOETINCHEM

PIZZA HOUSE DOETINCHEM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 162 beoordelingen
19 jan 2020 om 20:40 Bezorger was er weer met ongeveer 40 min. Dit zelfs op een drukke zaterdag. Hele vriendelijke en nette jongen. Nam zelfs de moeite om zijn auto netjes te parkeren. De pizza rijkelijk belegd. Goed gebakken, heerlijk van smaak en nog heet bij aankomst.
19 jan 2020 om 18:26 Weer zoals altijd super lekker!!! Snelle bezorging Lekkerste pizzeria van Doetinchem.
16 jan 2020 om 22:26 Snel bezorgd, pizza smaakte heel erg goed! Echt een top bedrijf dit!
15 jan 2020 om 19:57 Wij bestellen regelmatig en dan zijn de pizza 's altijd heerlijk. Vanavond was de pizza nog lekkerder en supersnel bezorgd door een superlieve bezorger.. Toppers.
12 jan 2020 om 21:02 Normaal neem ik nooit de moeite voor een beoordeling. Maar vanwege zo'n snelle bezorging op zondag rond half 6 en de beste shoarma pizza van thuisbezorgd, 5 sterren!
12 jan 2020 om 19:29 Doner en shoarma was erg lekker, patat vond ik van mindere kwaliteit.
10 jan 2020 om 19:09 Super
10 jan 2020 om 19:04 Pizza's waren niet helemaal warm meer, maar ze moesten dan ook best een stuk ik de auto mee. Beleg van de pizza was goed. 1 van de flesjes drinken was over datum.
8 jan 2020 om 8:04 Prima pizza, goed gevuld en belangrijk warm!!
8 jan 2020 om 7:50 Al vele malen besteld en altijd perfect! En absolute aanrader! Er lijkt net iets meer aandacht te zijn voor de bereiding, dan bij vele andere restaurants. Daarnaast ook vriendelijk personeel!
7 jan 2020 om 21:56 De pizza was heerlijk, daar hebben we echt van genoten! Daar krijgen jullie een goede beoordeling voor. De spaghetti bolognese vonden we helaas niet lekker, hopelijk volgende keer minder vet en wellicht ander recept?
7 jan 2020 om 19:06 Lekker eten en snelle bezorging. Kapsalon had goede verhouding patat/doner.